Contact

Gaby de Rapper
Schoterlandseweg 10
8451 CP  Oudeschoot/Heerenveen-Zuid
06-42323462

mail: gaby@gabyderapper.nl

Openingsdagen

Ik werk op maandag, dinsdag en soms op vrijdag in mijn praktijk. Op de andere dagen ben ik regelmatig voor de klas te vinden met mijn programma ‘ Een dag met een lach’. 

 Afspraken annuleren of vergeten 

Mocht je een afspraak willen annuleren, zou je dat dan tot 24 uur van te voren willen doen? Anders ben ik genoodzaakt om een deel van de kosten te berekenen. Dit geldt ook voor afspraken die worden vergeten. 

Parkeren

Aan de achterkant is ruimte om te parkeren, maar we houden die plekken liever vrij voor de oudere en wat minder mobiele klanten van de pedicure die ook bij ons in het gebouw zit. Het zou fijn zijn als je de auto aan de weg parkeert of iets verderop bij de kerk.

Je loopt langs het gebouw helemaal door naar achteren. Er zijn twee deuren. Je moet de verste hebben. Je loopt het gangetje in, de deur door. De tweede deur aan de rechterkant is onze praktijk. Meestal zal hij open staan als je komt. Is hij dicht dan ben ik nog even met een klant bezig. Dan kun je op de gang even blijven wachten. Kun je het niet vinden? Bel dan even, dan kom ik naar je toe.