Inspirerende Boeken

Al deze boeken hebben mij ergens in mijn leven geraakt.
Sommigen als jong meisje, anderen pas geleden. Veel van de boeken die ik las, zie ik nu, gingen over een soort van ideale werelden waarin liefde, respect, gelijkheid voorop stonden. Wat zou ik graag zien dat we in de ‘echte’ wereld daar ook meer naar toe konden gaan. Het blijft mijn ideaalbeeld.
Wie weet, ooit? 

Anastasia

Als ik je één boek, of één serie boeken zou aanraden, dan zou dat zéker deze zijn. Als je dit eerste deel gelezen hebt en net zo aangestoken bent als ik, dan zou ik de hele serie aanraden. De manier hoe Anastiasia leeft is zo enorm inspirerend!

Tao Te King voor Ouders

Jaren terug kreeg ik dit boekje van mijn moeder, ook mijn zus en broertje kregen er één. 'Op deze manier heb ik geprobeerd jullie op te voeden,' zei ze erbij.
81 prachtige, liefdevolle, respectvolle teksten speciaal aangepast aan het Ouderschap. 

Christina

Over Christina zijn 4 boeken verschenen. De eerste 2 heeft haar moeder over haar geschreven. Christina is een meisje met een enorm ruim bewustzijn. Haar tweelingzusje Elena overleed al vroeg. Christina bleef om Licht en Liefde te verspreiden

Tao van Poeh

Winnie-de-Poeh is zo'n schattige beer waar iedereen van houdt. Poeh is altijd zichzelf. Poeh leeft helemaal in het hier en nu.
Poeh is Tao.

Hé dokter, word wakker

Dit boek heeft bij mij mijn kijk op de gezondheidszorg compleet op de kop gezet. De mailwisseling tussen een huisarts en een bevriende homeopaat laat je beide kanten verkennen.

Een Toekmst voor u en uw kinderen

Hoe kunnen we onze kinderen opvoeden zodat ze niet de verkeerde weg inslaan?

Het Magdalena Mysterie

Dit eerste deel, maar ook de delen hierna geven een compleet ander beeld van oa Maria Magdalena dan die wij voorgeschoteld hebben gekregen vanuit de bijbel. Dit is een ongelofelijk inspirerende serie boeken die over Liefde en inspirerende vrouwen gaat.

Het ga je goed, het ga je wel

Dit boek las ik toen ik een jaar of 14 was. Het gaat over de apartheid in Zuid Afrika. Ik weet nog dat ik het zo onrechtvaardig vond dat een blank meisje geen vriendinnen mocht zijn met een zwart meisje. Zo'n vriendschap wordt in

Timebender

Een prachtige verhaal dat , juist in deze tijd, enorm veel waarheden in zich heeft. Het gaat over nu, over lang verborgen gebleven informatie. Een aanrader als je beter wilt begrijpen waar het nu in deze tijd over gaat en wat je zelf kunt doen.

Geboren worden zonder pijn

Dit oude boekje heeft mij enorm geraakt en hierdoor ben ik nog meer in gaan zien hoeveel impact een geboorte heeft op een kind en hoe belangrijk het is om de ouders zo goed mogelijk hierop voor te bereiden.

Kinderen van Moeder Aarde

Deel 1 van de trilogie over Thule. Na de Derde Wereldoorlog is de wereld weer aan het opbouwen. In het land dat eerder Groenland was, leiden vrouwen het land. Als meisje las ik deze serie en was ik e erg van onder de indruk.

Emed

Emed vertelt het verhaal over leven na de dood. Hoe is het daar? Is er sowieso leven na de dood? Emed wil met zijn boodschap via de schrijfster Liefde en Vrede op de Aarde verspreiden.